Text
én megtettem mindent, amit viszonylag kényelmesen meg lehet tenni

ilyen útjai vannak, ha nem tévedek

lásd még: bölcsészpornó

Utánoz engem és így mondja el, hogy szeret. Elkezdtem az elsőszobában a cipőskosárra teregetni a törülközőmet, és négy nap múlva a törülközőjét találtam ott. Nem tudtam az enyémet oda teregetni. Belakom a teret, innovációim vannak, és utánam jön; felfedezem a teret, erre a magáénak foglalja a felfedezéseimet, s továbbkerget.

Elkezdtem az ikeás pöttyös sámli alatt hagyni a papucsomat, és egy hét múlva a papucsát találtam ott. Nem tudtam oda tenni a papucsomat, elrendezve, fej-fej mellett a két papucsfejet, a papucsaimat. Nagyon rossz, "BRONX" feliratú, 500 forintos kínai gumipapucsok. Szivacs. Halálra idegesítem, ahogy klaffogok benne. Műanyag felsőrész, műanyag talp, vízálló, de büdösdik. Általában egy ferrarista ugró ló van az ilyen papucsokon, "SPORT" felirattal. De az enyémen feketenegyed, más sorozatból, más kamionról eshetett le.

Táncoltam Potekkel, mert a lányomat leköti a zene, megnyugtatja a mozgás ritmikája, és két nap múlva megírta valakinek - belenéztem a levelébe, nyitva volt a levele, odapillantottam, nem, a véletlenszerűséget kell elmesélni, tehát azt mondom: ráesett a pillantásom, s értesültem így - hogy táncolt Potekkel, de nem emlékszik, mire, milyen zenére, mert a rádióban szólt.