Text
én megtettem mindent, amit viszonylag kényelmesen meg lehet tenni

ki osztja cseppekre a vizet

lásd még: vers fel kellene dolgozni a gyerekkort

Mindig meglep, hogy Potek (5) tökéletes Cseh Tamás verseket tud rögtönözni, ma akkor sikerült egy, amikor a Dunán keltünk át a Lánchídon. Arról volt benne szó, hogy folyik a víz, és minden kis vízcsepp benne Duna nevű.

pendulum

lásd még: zene gép bölcsészpornó a módszerről

Van a lányok lépésritmusának és lófarok-hosszának (hajviselet) (elnézést kérek) (de komolyan, hagyd már abba a röhögést) szóval a hosszának egy, az ingák lengésidejével jól fizikásítható együttállása, ami a hajtömeg ritmikus, egészpályás, teljes hosszban értendő, kompromisszummentes ide-oda lengését eredményezi. Megy, sarkait szinte agresszívan a padozathoz csapdossa, fejdísze vállszélességen kívül csapkod jobbra-balra, fantasztikus látvány.

Hátközépig érő hajjal biztos működik, ez ilyen gyakorlati tudományosság, kísérletezd ki, de ahogy nő (vagy vágják), adjusztálni kell a lépéstechnikát. És a befogási ponttal (aka hajgumi) is lehet kicsit variálni.

Tegnap az volt, hogy Panasonic: Vakio (aka Pan Sonic, 1995), című albumát hallgattam. Ritmikus kaparászások, hideg, egyáltalán nem humanizált gépzene, semmi kompromisszum vagy könnyítés pl. olyan trükkökkel, hogy mondjuk a szívritmusra épülne. Azt hittem volna, a test az ilyet nem fogadja el, erre nem billeg. BV nyitotta rám az ajtót zuhanyzás után (aka Beszélő Viszony, akiben vagyok), meghallotta, és billegtette a seggét meg lengette a középső ujjait ("kapd be"), szépen ritmikusan, mint az ablaktörlő.

a kép szempontjából a kép túloldala tulajdonképp nem létezik

lásd még: felelősség a módszerről a Közbátorsági Bizottmány közleményei

Én sem létezek nekik.

(Nektek se vagyok, tisztázzuk.)

Most normálisnak lenni azt jelenti, hogy nem az ő ügyeikkel foglalkozni. Legalábbis nem így direktben. És ez nagyon nehéz, annyira felháborítóak és magukra is vonják a figyelmet, magukra is akarják vonni (bár főleg a harag árnyalatában kapják meg). Azért is nehéz, mert a köldököt nézni meg túl kényelmes. Kényelmetlenül kényelmes.

verébseggek

lásd még: város pajtás

img_20180917_091312_web_verebseggek_1.jpg

img_20180917_091312_web_verebseggek_2.jpg

anima

lásd még: egysoros

A tenisz címerállata a szervál.

midőn kultúrkampfra ébredék #2

lásd még: egysoros a Közbátorsági Bizottmány közleményei

Elhervadt a pitypang, megírom.

midőn kultúrkampfra ébredék

lásd még: egysoros bölcsészpornó

Az én párizsim. Ma Ady Endre vagyok.

ti kik vagytok még mindig itt?

lásd még: vigyázó szemek

Hiányzok?

nyers gyomorgörcs, amit éreznek

lásd még: város felelősség utazó utaz a Közbátorsági Bizottmány közleményei

A befelé húzó vonaton (Vác és Dunakeszi felől érkezik Újpestre) kínos csend volt reggel. Statisztikailag ennek a populációnak legalább fele a nyertesekre voksolt, a vonaton elővárosi középosztálybeliek szardíniáskodtak, tehát valószínűleg jóval többen is - és szégyellik magukat. Bámulták a cipőjüket meg a telefonjukat, nem vállaltak semmit, nem kérdezték meg egymástól az ismerősök sem, hogy nálatok? te kire? - nem beszélték meg. Nem láttam a győzelem örömét, a megkönnyebbülést, az elégedettséget rajtuk, nem voltak részesei semminek. Szar szégyen ült az arcokon.