Text
én megtettem mindent, amit viszonylag kényelmesen meg lehet tenni

sisakos

Az idős pincér, ősz hajú öreg szaki, erős mellszőrzettel, elöl kilóg a pólóing résén bokrosan. Be volt kötve a feje egy nagy ragtapasz. A hétvégén beverte a fejét, telek végén csatornavas. Lejt is ott a telek, alacsony az előtető. 4 kiálló csatornavas van ott, a pótlásra, nehéz egy 5méteres munkára mestert találni, mind nagyban gondolkozik. Emelt meg valamit, az ember dereka, ebben a korban, már nem olyan jó, gondolta, kiegyenesedik. Felvágta a fejét a vas. Bebasztam oda, legyint. Egész délután a szülei elől menekült, nehogy észrevegyék, nehogy megijedjenek. Idősebbek, még nála is, persze, ne nevessen, 85 és 90 évesek. A hátsó ajtón bement, de a papa ott állt a fürdőszobában, akkor a konyhában törölte le, folyt a vér róla. A jód nincs sehol, nem találja. Végül meglett.
Mindenre jajveszékelnek. Nehéz elhagyni a lakást, kimenni is, pedig milyen jó az idő, most lehetne matatni, mert rögötn hol a pisi, hol ez, hol az, akarnak valamit. De jól vannak, jó egészségben.
Most karácsonyra mondta, hogy nem kér semmit, van elég gond.
Visszafordul, menne dolgára, de folytatja.
Elemlámpát szeretnék, egy kisebbet meg egy nagyobbat, tudja, sose jó, vagy lemerül, vagy nincs meg, mindig elhagyom, legyint.
Sisakot fog kapni, mint az építkezésen a melósoknak, olyan sárgát.

[Úgy írni tagolatlan mondatokat, hogy sztorija legyen.]

 

süti beállítások módosítása