Text
én megtettem mindent, amit viszonylag kényelmesen meg lehet tenni

de jó, sorold

lásd még: város a módszerről

Az én kultúrantropológiai preferenciáim mennyivel érvényesebbek, mint a tiedéi? A tiéid?

A legérdekesebb egy 40 éves zsidó nő, akit megdugnál. Egy kulturális kft igazgatója volt, de felmondott és most vállalkozó. Elvált. Nagyon kulturált, elegáns és csinos.

Egy programozó a K&H-nál. Izzadós tenyerű, lihegő, zavarban van. Kecskeméti. Egyedülálló. A Rózsadombon lakott albérletben. Ott felmondták, mert a lakást eladták.

A következő egy nyúlszájú, kissé zavaros tekintetű építési vállalkozó. Rámenős. Felesége feltűnően csinos, szabályos arcú, kommunikatív. Az Államkincstárnál ügyintéző. Az előző albérletük árát felemelték.

Egy zsidó pár. A lány hegedűtanár. Csúnya. Nagyon szerelmes a fiúba. A fiú öntelt. Programozó egy multinál. Sokat utazik külföldre. Előző albérletüket eladták. A fiú leül, csendet parancsol és hallgatja a csendet. Hogy elég nagy-e, nincs-e zaj? Rosszul alszik. Nő odasúgja nekem, hogy kissé bogaras.

A következő egy cápaképű, nagydarab grafikus. A Vodafonnál dolgozik vezető beosztásban. Nyugodt, udvarias. A nője egy fodrászkellékeket értékesítő cégnél ügyintéző. Szőke, próbál jó nő lenni, de unalmas. Szája keserű. Előző tulaj válik ezért mondott fel nekik. Utána hízelgő sms-t írtak, nagyon izgulnak. (A zsidó nő, akit megdugnál, ő is írt hízelgő sms-t.)

Villő nevű 11 hónapos kisgyerek. Lázas. A gyerek tetszett. Ha nekem adnák, elfogadnám. Okos szeme volt, élénk tekintete. Helyes arca. Az anyja majdnem hagyja leesni az asztalról, aminek a szélére leülteti. Az anyja Cseperke. Ronda, rosszkedvű nő. Ekcémás a karja, fakó az arca. Férfi nagyon igyekszik meggyőzni minket. Meghív teára a mostani lakásukba. Az családi ingatlan, de egy rokon megházasodik, ezért nekik ki kell költözni. A férfi külkereskedelmi vállalkozó. Kövérkés, magas, barna, pirospozsgás.

Háziorvos rezidens nő és biológus bájgúnár. Bájgúnár otthagyta a kutatói állásást és csak egyetemi felvételi előkészítőket tart, illetve tanul és biciklizik. Korábban hárman laktak egy kétszobás albérletben, most már ketten szeretnének lenni. A nő száraz és jelentéktelen. Többször elismétli, hogy beleszeretett a lakásba. Utána telefonál és aggódik, hogy nem őket választjuk.

 

süti beállítások módosítása